Highlight, Stadfeestzaal Update!


10 JAAR SHOPPING STADSFEESTZAAL

Ja, u leest het goed! Shopping Stadsfeestzaal viert dit jaar reeds haar 10e verjaardag! Wat vliegt de tijd! Donderdag 25 oktober 2007 heropende de Stadsfeestzaal haar deuren als Shopping Stadsfeestzaal, het mooiste shoppingcenter van België. 10 jaar later is er veel veranderd maar ook weer niet. De pracht en praal van Shopping Stadsfeestzaal is vandaag de dag nog steeds adembenemend mooi.

Uiteraard kunnen we deze verjaardag niet onopgemerkt voorbij laten gaan! We hebben nl heel wat trouwe bezoekers in de bloemetjes te zetten. Daarom geven we maar liefst elke (geopende) dag van oktober 2017 een hippe omafiets weg, geschonken door ‘de Fietsenbaron’. Wil jij er ook kans maken op 1 van deze 27 omafietsen? Lees dan aandachtig volgende wedstrijdregels:

  1. Kom naar Shopping Stadsfeestzaal
  2. Shop bij onze winkels
  3. Vraag een deelnemingsformulier & vul deze in
  4. Deponeer het ingevulde deelnemingsformulier op het middenplein

Vrijdag 3 november 2017 maken we de gelukkige winnaars bekend! Voor meer informatie, kan je hier het wedstrijdreglement raadplegen.

We wensen je alvast heel veel succes!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *